L'Estrasburg ha derrotat el Türk Telekom per 75-83 en el duel que ha tancat la setena jornada, última de la primera volta, al grup A de la Lliga de Campions de la FIBA. Aquest resultat deixa un triple empat al capdavant de la classificació que l'organisme europeu resol a favor del Baxi Manresa, per davant dels otomans i del Dinamo Sàsser, comptant els enfrontaments entre tots tres en la competició.

En el duel d'Ankara, els francesos han dominat durant gairebé tot el partit i ja vencien per 15-24 al final del primer quart. Tot i que en el tercer període els turcs s'han avançat mínimament, la bona actuació coral de l'equip alsacià l'ha dut a un triomf que reactiva les seves possibilitats de classificació. El Türk Telekom s'ha refiat massa del gegantí pivot Fall, autor de 21 punts, davant d'un adversari en què quatre jugadors han fet entre 13 i 15 punts, encapçalats per Ali Traoré.

Amb aquest resultat, Baxi, Türk Telekom i Dinamo Sàsser encapçalen la classificació amb cinc triomfs, amb dos de diferència respecte d'un nodrit grup de quatre equips format, per aquest ordre, per Oostende, Estrasburg, Lietkabelis i Holon. Tanca la classificació el proper rival del Baxi, el Torun, amb només una victòria.