Pedro Martínez no és persona d'exterioritzar gaire els sentiments, però ahir se li veia que estava orgullós dels seus homes. Poc donat a individualitzar mèrits, ahir no va dubtar en parlar de tots els seus jugadors, entre ells «Eulis Báez, que ens ha tornat a la vida quan ho teníem tot perdut a la pròrroga, i Guillem Jou, que sense tenir gaires minuts ha anotat quatre tirs lliures en un moment molt difícil i hi ha afegit una gran defensa sobre Prepelic».

L'entrenador barceloní va destacar la feina dels seus homes en els moments més complicats i va apuntar que «la victòria és un gran suport moral. Estàvem molt necessitats i continuem estant-ho, però això ens va molt bé. De tota manera, hem de saber que patirem molt, estem predestinats a patir i ho farem fins a final de temporada, però patir també està bé», va concloure amb un somriure.

Martínez també va voler destacar que jugar competició europea no ha de ser un inconvenient a l'hora d'afrontar els partits de lliga. «Recordo que el Joventut, que està fent una gran temporada, va guanyar a Gran Canària després d'haver jugat a Kazan, que no és que estigui a prop. El bàsquet va cap a disputar dos partits per setmana i haver-ho de fer, més enllà dels viatges complicats com el que tindrem la setmana que ve, en dóna poder anar competint i rascar victòries en un altre torneig que et poden permetre créixer a l'ACB».