En la roda de premsa posterior al partit d'ahir davant el Lietkabelis lituà, el tècnic del Baxi Manresa, Pedro Martínez, va afirmar que l'equip bagenc no havia fet un bon partit. «Hem fet massa pèrdues i tampoc hem tingut una bona disciplina en atac», va afegir.

A més, va destacar el gran «esforç mental» que va suposar el partit de dissabte contra el Joventut Badalona, del qual «no ens hem recuperat». L'entrenador barceloní va admetre que Lietkabelis havia estat «molt superior». «És un rival difícil i més jugant a casa. Ens han matat en el rebot ofensiu», va afirmar amb contundència.

Tot i reconèixer la superioritat del conjunt local durant tot el partit, Pedro Martínez també va fer una petita crítica a l'arbitratge del partit disputat ahir. «Crec que hi ha hagut una diferència de faltes molt gran d'un equip vers l'altre», va assegurar. Un altre dels motius que va exposar l'entrenador del conjunt bagenc va ser la falta d'encert, sobretot en els llançaments de tres. «Quan falles entres en una dinàmica negativa de la qual és molt difícil sortir-ne».

Juntament amb Pedro Martínez va sortir en roda de premsa Eulis Báez. «Ens ha faltat energia», va dir l'ala pivot dominicà. El jugador del Baxi Manresa, que s'ha incorporat aquesta temporada al club bagenc, va destacar el bon tercer quart de l'equip. «Vam tenir una bona oportunitat per entrar al partit però al final vam tornar a cometre les mateixes errades».