Dani Pérez (9)

El base està en un moment de confiança impressionant. Ha fet una doble figura. Avui ha repartit 11 assistències (6 al primer quart) a més d'anotar 10 punts (millorant percentatges, 4 de 6) amb una cistella al darrer minut vital i l'assistència del triomf.

Aleksandar Cvetkovic (7)

Ha jugat el seu millor partit des que és al Baxi, malgrat que feia dies que no era utilitzat. En deu minuts en pista ha demostrat caràcter i ha convertit 7 punts.

Ryan Toolson (8)

Ha estat irregular després d'un bon inici. Ha llançat 10 vegades, amb només 4 cistelles en joc (2 de 4 en triples) però el darrer tir des de 6,75 ha servit per guanyar el partit. La seva creu, les 5 pilotes perdudes. Un dels millors jugadors que hi ha a la lliga.

Deividas Dulkys (8)

El lituà continuarà al Congost i és una molt bona notícia. Cada vegada va a més i és un gran complement per a Toolson. Avui ha fet 10 punts, aquesta vegada cap triple però amb una cistella molt important als darrers segons de mig ganxo.Ha donat 3 assistències.

Guillem Jou (5)

Més esforçat en defensa, en atac ha entrat poc en joc i només ha provat un llançament de tres punts que no ha entrat.

Juan Pablo Vaulet (7)

L'argentí ha aportat el seu joc versàtil i l'energia a les dues bandes de la pista, amb 4 punts més 5 rebots capturat, en els 21 minuts que ha estat damunt de la pista.

William Magarity (8)

Bon partit de l'ala pivot suec, amb 16 punts, inclosos 2 triples i un 4 de 4 en tirs dos, amb esmatxades anotades en moments importants en el darrer quart quan més costava foradar la defensa del València.

Eulis Báez (7)

Una vegada més, la seva experiència ha sumat. En el seu retorn, el Manresa ha guanyat els dos darrers partits. Sobretot importants els seus 5 rebots i la tranquil·litat que aporta. A més, 4 punts i 2 assistències.

Luka Mtrovic (7)

Gran defensa al principi sobre Dubljevic, s'ha anat desgastant a mesura que passaven els minuts. Ell n'ha jugat un total de 21, amb 6 punts i 3 rebots com a dades estadístiques.

David Kravish (7)

Des de la banqueta, ha sabut donar frescor i aportar en el tram final. Ha acabat amb 10 punts (5 de 7 en llançaments de dos) més 4 rebots. Amb bona dinàmica, la confirmació de Mitrovic li ha tret pressió.

Pedro Martínez (7)

Està confirmant a cada jugador en el seu rol i l'equip ha guanyat confiança, augmentada pels bons resultats. El final de partit ha estat complicat pel cansament acumulat i la recuperació del València, però ha anat sabent trobant solucions i els jugadors també han aportat trobant els camins per anotar en els moments més delicats.