El Baxi Manresa ja té 5 victòries a l'ACB després de la victoria per 79-76 sobre el València Basket, culiminada al darrer segon per Ryan Toolson que ha acabat el partit amb 12 punts per 16 de Magarity, un altre dels jugadors destacats. Dani Pérez ha donat 11 assistències, inclosa la del triple definitiu davant un València Basket que després d'anar perdent de 18 punts (34-16) ha aconseguit empatar al darrer minut. Jordan Loyd, amb 20 punts, ha sigut el màxim anotador de l'equip de Ponsarnau.

Un Baxi pletòric (31-14)

Martínez ha apostat en un principi per Dani Pérez, Toolson, Dulkys, Magarity i Mitrovic. Els manresans s'han escapat amb un 10-1 favorable als dos minuts de partit amb 5 punts de Dulkys, un triple de Toolson i cistella de Mitrovic. Loyd ha reduït des del 6,75 pels valencians amb el 12-7. La reposta ha estat immediata, de Magarity (15-7). Juanpi Vaulet ha entrat per Dulkys i Toolson ha clavat el 17-9 als cinc minuts

.

Ja amb Kravish en pista, el Baxi s'ha posat deu punts amunt amb el 19-9 de Magarity. Els bagencs han obert més forat amb el 23-10 gràcies a ldues cistelles seguides de David Kravish que han obligat Jaume Ponsarnau a demanar un temps mort. Eulia Baéz ja era en la pista i Cvetkovic ha rellevat Dani Pérez que s'ha assegut ja amb un total de 6 assistències. El serbi de seguida ha anotat, i Ryan Toolson ha col·locat el 27-12 amb menys de dos minuts per al final del quart. L'eufòria manresana s'ha disparar per acabar aquests primers 10 minuts amb un 31-14, marcador amplíssim i inesperat

El València s'apropa a deu (44-34)

Malgrat que Mike Tobey ha estat un malson a sota en començar el segon quart, el Baxi no ha baixat el to. Un triple de Cvetkovic i un bàsquet de Báez (36-21) han fet que els manresans, amb Guillem Jou en pista, aguantessin. Durant tres minuts els àrbitres han estat revisant una clara antiesportiva d'Abalde a Báez que ha aprofitat els tirs lliures. Han tornat Pérez i Toolson i Vam Rossom ha clavat el triple del 38-24. Mitrovic, amb tirs lliures, a posat el Manresa 16 amunt. Dubljevic ha fet els dos primers punts i ha carregat amb la tercera falta Magarity

.

L'encert en atac s'ha perdut i el València ha retallat fins un 42-30 a un minut pels descans. Toolson ha rebut unes injustes passes per part dels àrbitres i Loyd ha posat el 42-32 i el marge de deu punts s'ha aguantat a la mitja part amb el 44-34 després de bàsquets de Dani Pérez i Abalde

Cvetkovic manté el Baxi (60-48)

El Manresa ha tornat a la pista amb el mateix cinc del principi. Dulkys no ha pogut aprofitar dos intents triples però Dani Pérez ha posat el 46-36. Dos tirs lliures de Loyd (ha fallat el seu tercer) han apropat els valencians a 8 punts. Mitrovic ha errat dos tirs lliures tot seguit i Dulkys ha comès la tercera falta. Abalde col·locava el 46-40 i Luka Mitrovic ha donat un pèl d'oxígen amb una cistella. Ha entrat Eulis Báez per Magarity

.

El Manresa ha aguantat amb dos tirs lliures de Toolson (52-42) a falta de cinc minuts pel final del quart. Han entrat Cvetkovic, Jou i Vaulet. També Kravish que ha fet una esmatxada a passada del serbi que ha anotat el 58-44 que ha completat un parcial a favor de 10-2 a manca de 2'37'' per a la fi del quart. Kravish ha anotat des de cinc metres i el tercer període s'ha acabat amb un 60-48.

Ryan Toolson confirma la victòria (79-76)

Els valencians no han renunciat a la remuntada i s'han posat amb un 60-54 gràcies a Loyd però la resposta de Magarity ha sigut molt oportuna, des de 6,75. A manca de sis minuts, el Baxi manava per 63-56 i Pedro Martínez tenia en pista altra vegada l'equip inicial, entrant Dulkys per Vaulet. El ltiuà, només xafar la pista, ha clavat el 66-56, un altre triple. Van Rossom també ha encertat des de la cantonada (66-59) i una pilota perduda pels manresans ha permès Loyd apropar els de la Fonteta a només cinc punts.

L'assistència genial de Dani Pérez ha permès Magarity penjar-se per anotar el 68-61 i Laberye només ha aprofitat un tir lliure. Magarity ha repeti per convertir el 70-62 a manca de quatre minuts. S'ha complicat tot una mica més després d'una cistella de Doornekamp (70-64) i una altra de Loyd (70-66) tot i pel mig Dubljevic ha fallat dos tirs lliures importants. El Manresa ha tornar a trobar Magarity que ha esmatxat el 72-66 a a falta de 2'49'' pel desenllaç. Un rebot ofensiu ha permès Loyd clavar el 72-69 i una pilota perduda de Toolson ha sigut el preàmbul del 72-72, un altre triple, ara de Doornekamp (72-72). Pedro Martínez ha demanat temps i faltaven 2'06''.

Al límit de la possessió, Dani Pérez ha fer un bàsquet fonamental des de cinc metres, el 74-72. El Valencia ha errat el seu atac i el rebot ha estat per Magarity. Mitrovic s'ha precipitat en una entrada a cistella i el València ha tingut dos triples que ha fallat, a càrrec de Loyd i Labeyrie, però ha cedit els rebots en defensa i Dubljevic ha empatat (74-74) ja en el darrer minut. Un mig ganxo de risc de Dulkys ha posat el 76-74 a falta de 19 segons i 6 dècimes. El Manresa no ha fet falta i Abalde ha penetrat per anotar, per tauler, el 76-76. Quedaven només 2 segons i 7 dècimes. Després del temps mort de Pedro Martínez, ha tret des de mitja pista Dani Pérez que l'ha passat a Ryan Toolson. Aquest, després de fintar el seu defensor, i des d'un lateral, ha anotat el decisiu 79-76 que ha donat la victòria. Un altra jugada memorable per al genial escorta d'Arizona, un luxe per al Baxi Manresa.