DANI PÉREZ (5)

Fins a la lesió a la cama esquerra, estava portant l'equip amb correcció però menys brillant que en altres partits. Tenia 3 punts i una sola assistència. Caldrà esperar a aquest dilluns que saber el seu temps de baixa.

ALEKSANDAR CVETKOVIC (8)

Regular fins al darrer quart, en els últims minuts ha estat decisiu. Ha manat i també ha decidit amb una cistella de dos punts i un parell de tirs lliures fonamentals a falta de 39 segons (6 de 6 des de la línia de personal). Un 15 en la valoració. Sense Pérez haurà d'assumir més responsabilitats.

RYAN TOOLSON (9)

Ha igualat un rècord històric de tirs lliures i continua molt dolç en els llançaments. El seu 6 de 9 en triples (sense oblidar el 4 de 5 tir en llançaments de dos, 2 de 2 des de la personal) han mantingut viu al Manresa i ha arribat als 28 punts i al 26 de valoració. Líder ofensiu indiscutible d'aquest Baxi Manresa.

DEIVIDAS DULKYS (6)

Complidor, ha intentat ajudar en defensa en els seus 19 minuts en pista. En atac només ha provat tres llançaments triples, amb dos encerts.

JUANPI VAULET (7)

Per als rivals és un maldecap per la seva enorme activitat. Ha agafat quatre rebots i de cara a l'anella visitant ha aprofitat la meitat dels seus intents (4 de 8) amb un total de 8 punts.

PERE TOMÀS (5)

Tornava després de dos mesos i Pedro Martínez li ha donat 6 minuts de joc, notant-se la lògica manca de ritme. Ha aprofitat el seu únic tir, una cistella de dos punts i ha agafat dos rebots.

GUILLEM JOU (-)

Només un minut en pista amb un tir de tres errat i un ràpid canvi que l'entrenador ha explicat dient que el de Llagostera es trobava malament aquest matí.

WILLIAM MAGARITY (8)

Semblava que la torçada de turmell del tercer quart el podia deixar fora de combat però ha tornat i ha estat un dels puntals per a la victòria final. Ha sumat i ha firmat una doble figura, amb 13 punts i 10 rebots, alguns d'ells molt importants en el tram final.

EULIS BÁEZ (6)

Continua en bona línia. Ha estat en pista 16 minuts tot i no ser-hi en els més decisius del final. Ha encertat un triple i li ha mancat estar més efectiu en els llançaments d'un punt (3 de 6).

LUKA MITROVIC (6)

Prop de l'anella mostra la seva classe en els moviments però, en general, ha estat menys contundent que altres dies en el seu joc. Dos rebots, 7 punts i dificultats davant Mamadou Niang i els pivots rivals. Tampoc no ha jugat en l'hora de la veritat.

DAVID KRAVISH (7)

Ha fet un bon tàndem final amb Magarity, tot i alternar durant el partit encerts i alguna badada. Al final 8 punts i 4 rebots, aportant serietat i un joc versàtil al Bàsquet Manresa.

PEDRO MARTÍNEZ (7)

Com l'equip, també ha cregut amb la victòria malgrat l'adversitat de la lesió de Dani Pérez. Ha mogut amb encert els seus homes, ha provat d'enredar el Betis amb canvis tàctics i ha demanat un temps mort oportú en l'última jugada quan ha vist que l'adversari estava a punt de provar alguna acció que no tenien prevista.