Avui, quan el Manresa ho faci oficial, es coneixerà l'abast de la lesió de Dani Pérez, les setmanes de baixa. Pedro Martínez ahir es va mostrar més pessimista; i pel que fa al jugador, té l'esperança que no sigui tan greu.

Pedro Martínez va manifestar que «la lesió sembla greu. És difícil tenir més mala sort i desgràcia amb les lesions que nosaltres. El Dani era gairebé el nostre millor jugador en les últimes setmanes, i els companys han rebut un cop moral quan ha hagut de deixar la pista, però s'han pogut recuperar amb fe i buscant un impossible. Tenim una dinàmica competitiva molt bona i una gran confiança en els finals de partit». De les lesions en particular dels bases, Martínez va afegir: «Aquesta temporada, en un moment o altre, ja se'ns han lesionat tots. Ferrari dues vegades, i Marc Peñarroya, Luke Nelson, que va tenir un esquinç de turmell, i ara Dani Pérez. És una situació desesperada».

En concret sobre Ferrari va dir que «no hi compten encara, és una lesió de llarga durada, per més de dos com a mínim». És a dir, segons aquestes paraules, fins al març i després de la Copa del Rei, Ferrari no estarà disponible.

Dani Pérez, per la seva banda, va declarar a Canal Taronja que «he notat la punxada als isquios de la cama esquerra i he decidit parar per no agreujar més la lesió. Espero que no sigui greu, però són situacions que es donen a l'esport, ho has d'acceptar».