El Türk Telekom segueix amb les mateixes victòries que el Baxi Manresa i el Dinamo Sàsser després que ahir guanyés a casa contra el Lietkabelis (92-83), en un partit amb molta anotació i que els turcs van saber rematar al dar-rer quart. Kyle Wiltjer va ser l'home més destacat dels locals, amb 27 punts i 27 de valoració.

L'altre partit disputat ahir del grup A, en el qual és líder el Baxi Manresa, va ser l'Unet Holon-Torun. Els locals van guanyar per tretze punts de diferència (99-86) i se situen com un dels possibles candidats a la quarta posició del grup, que és l'última permet la classificació a la següent fase. Ara mateix l'ocupa l'Oostende, amb una victòria més que els israelians, l'Estrasburg i el Lietkabelis. El Torun està gairebé eliminat, amb tres victòries de diferència respecte als belgues i a dues dels altres tres equips del grup. El més destacat del partit va ser Troy Caupain, amb 19 punts i 7 rebots.

Pel que fa els equips estatals, victòries per part del Casademont Saragossa i de l'Ibertostar Tenerife. El conjunt aragonès, que es trobava en una situació complicada en la classificació, va vèncer a la pista del Szombathely hongarès en un partit molt igualat (70-77) entre dos equips que estaven empatats. Més còmodament va guanyar el Tenerife a la pista del Peristeri (54-80). El conjunt canari només ha perdut un partit de deu.

Victòria final del Joventut

Ahir també es va disputar el duel entre el Joventut i el MoraBanc Andorra de la segona fase de l'Eurocup, amb victòria final dels locals (90-87) en un partit molt igualat als minuts finals. l'Andorra va dominar bona part de l'enfrontament però finalment va perdre.