Després de 46 temporades dins de la màxima categoria, entre el que va ser l'antiga Primera Divisió i ara a l'ACB, amb 1.467 partits disputats i 616 victòries, l'actual sèrie oberta de 5 victòries seguides se situa com la tercera millor ratxa històrica de tots els temps del Bàsquet Manresa.

S'ha guanyat el Joventut a la seva pista, el València, el Betis (a Sevilla), el Baskonia (a Vitòria) i l'Andorra, al Congost. Aquest 5 de 5 ha empatat dos precedents. El darrer cop va ser el 1997, en la temporada del títol de lliga, de la segona fins a la sisena jornada. L'altre va ser el curs 94-95, amb Salva Maldonado de tècnic, de la setena a l'onzena jornada, en una temporada en què es va arribar fins a la semifinal de la lliga que es va cedir amb l'Unicaja d'Ansley.

El segon graó del podi és per a les 6 victòries, assolides dues vegades. La primera amb Pedro Martínez d'entrenador del TDK, la temporada del seu debut al Vell Congost, la 90-91. De la 21a a la 26 jornada, l'equip va encadenar sis triomfs i va perdre en visitar l'Elosúa Lleó (85-80). I l'any del títol de lliga, el 1998, també va obtenir sis triomfs, de la jornada 28 a la 33, fins que va perdre a Càceres. Després, 9 triomfs en 12 partits de play-off i el TDK Manresa es va ser campió contra pronòstic.

El rècord de victòries seguides del Manresa en lliga és de 9 i data del 1996, en vigília de la Copa del Rei que es va guanyar a Múrcia amb el triple de Joan Creus. Abans d'aquell títol, de la jornada 18 a la 26 es van guanyar tots els partits. Aquell equip estava en una forma pletòrica. En la següent jornada d'ACB, el Barça es va prendre la revenja (79-75), però el TDK va tornar a guanyar en les tres següents jornades. Per tant, si es compten els 3 partits de Copa, aquell TDK va guanyar 15 dels 16 partits que va jugar en tres mesos triomfants. Ara, entre la Champions i l'ACB, el Baxi té un registre gens menyspreable de 9 d'11.