Luke Nelson 9

Esplèndid desplegament d’energia del britànic, més encertat de l’habitual en el tir i amb molta intensitat a l’hora d’anar al xoc i de no arronsar-se.

David Òrrit 7

No és gens fàcil trobar-se amb 18 minuts en pista quan no es juga mai. Va tenir alguna pèrdua evitable però va sumar i ser positiu en tot moment.

Guillem Jou 7

Els 33 minuts en pista i haver de tornar a fer de base li van pesar a l’hora de tenir el cap clar i prendre bones decisions ofensives, però va ser un baluard.

Pere Tomàs 10

Insuperable partit en tots els aspectes de l’ala de Llucmajor, ja recuperat de la lesió, amb set triples, nou rebots i un desgast de 32 minuts en pista.

Juan Pablo Vaulet 8

Particularment desencertat en el tir, però d’aquells amb els quals aniries a qualsevol guerra. Intens jugant de tres o de quatre, amb ritme sempre.

Eulis Bàez 8

Tants minuts no li proven i va intentar jugar amb calma. Es va trobar a faltar algun tir dels que solen obrir el camp. Veterania posicionant-se bé.

Jordan Sakho 9

Potser li feia falta un partit en què hagués d’assumir tota la responsabilitat per espavilar-se. Una de les millors notícies d’ahir. A veure si la fa durar.

Pedro Martínez 9

És complicat fer més amb menys. Rotacions constants, canvis de defensa per molestar el rival i mentalitat guanyadora per als seus homes.