Aleksandar Cvetkovic (6)

Ha fet un molt bon inici però avui no ha tingut el dia en atac (2/7), tot i repartir un total de 5 assistències. Ha patit en la defensa de Rousselle.

Dani Pérez (8)

Bona tornada del base de l'Hospitalet, ha aprofitat per recuperar confiança en el tir (5/8 i 2/4 en triples), un dels seus punts febles fins ara en aquesta temporada. En assistències ha tornat a lluïr, amb 7 passades de bàsquet.

Deividas Dulkys (8)

Més discret abans, 3 triples en el darrer quart (5/9 en total) han pogut apropar el Baxi Manresa en la recta final del matx. El més sencer dels que van passar la grip aquesta setmana.

Guillem Jou (7)

Partit ben seriós del jugador de Llagostera, ha pogut frenar un motivat Rafa Martínez quan ha sortit, tot i que el de Santpedor ha posat el colofó en els darrers minuts. Molt actiu, Jou ha aprofitat els tirs lliures (4 de 4).

Juanpi Vaulet (4)

Un dels seus dies més fluixos. L'argentí ha fet dues faltes molt ràpides i en atac mai no ha trobar el seu lloc, amb 1 punt anotat, i sense ni una sola cistella en joc.

Pere Tomàs (8)

Va agafant el to. Després del seu gran partit ofensiu a Turquia amb 7 triples, avui ha brillat en defensa deixant en 7 punts l'ala estrella del RETAbet, Axel Bouteille. El mallorquí ha mirar anella en els primers quarts amb encert però després no ha sumat.

William Magarity (4)

Un dels jugadors que es s'han vist més afectats per la difícil setmana, cal recordar que no va poder jugar a Ankara. Un punt en 14 minuts, amb 0 de 4 en els llançaments en joc.

Eulis Báez (7)

De més a menys, va mostrar la seva qualitat i saber estar a la pista. Ha anotar 10 punts i ha tret sis faltes als rivals. Però, pels problemes físics dels altres pivots, ha hagut de jugar 26 minuts, força més del que acostuma.

Luka Mitrovic (-)

El darrer home que va ser afectat per la passa de la grip, va viatjar a Tuquia però tampoc va poder jugar. Avui, després de només 3 minuts en pista, l'entrenador va veure que no podia.

David Kravish (6)

Un altre dels que estaven més tocats i que no va jugar tampoc contra el Türk Telekom. Tot i que els pivots del Bilbao han estat molt superiors, s'ha esforçat amb 6 rebots i 6 punts en una mala sèrie de tir de 2 de 9.

Jordan Sakho (7)

Ha fet un molt bon tercer quart que ha combinat amb minuts més grisos.Ha fet 10 punts i ha recollit 5 rebots però, com Kravish, ha tingut molts problemes amb Balvin i Lammers, el qual ha agafat 7 rebots en atac.

Pedro Martínez (7)

El cansament de l'equip ha estat un greu inconvenient, i no poder comptar amb Luke Nelson per les seves molèsties al turmell esquerre li ha tret un home més en la rotació que li hauria anat ,molt bé. Tot i la davallada al segon quart ha propiciat un final de partit amb opcions.