El Baxi Manresa no encararà de la millor manera el duel decisiu de dimecres contra el Sàsser. La imatge donada a Santiago, com en el darrer partit a Oostende, ha estat dolenta i, tot i el maquillatge final, derrota clara (97-83) i sense pal·liatius que allarga a sis la ratxa de desfetes consecutives en les dues competicions.

PRIMER QUART: Un yo-yo poc favorable (25-16, final del primer quart)

El començament del partit no ha estat bo i l'Obradoiro ho ha castigat amb un triple de Czerapowicz i dos de Magee per situar el 10-2 en tres minuts. Pedro Martínez ha hagut d'aturar el partit amb el 12-2 pel poc nivell defensiu dels bagencs. El sermó ha donat resultat perquè Báez, que ha entrat a pista, i Dani Pérez han reduït la diferència a 12-7, tot i errar tres tirs lliures. Tret de Vaulet, el tècnic ha rellevat tot l'equip en sis minuts buscant intensitat defensiva. L'Obradoiro ha començat a perdre pilotes i Moncho Fernández ha demanat temps amb 14-13 i 2-11 de parcial en contra.

Lamentablement, en el tram final ha aparegut Brodziansky amb cinc punts i Daum amb dos que han tornat a disparar el resultat (21-13), una diferència que ha augmentat amb una mitja volta del mateix Daum a l'últim segon (25-16).

SEGON QUART: Festival de triples dels gallecs (54-32, final del segon quart)

L'inici del segon quart ha estat encara pitjor. Ha tornat a la pista Toolson, però fins i tot ha errat un tir lliure mentre els gallecs anotaven de tres, entre Brodziansky i Daum per fer arribar la diferència als setze punts (35-19), sota la direcció d'un gran David Navarro. El joc exterior manresà no existia ni a davant, ni a darrere, ja que Vasileiadis establia el 38-21.

Tot i els canvis, el desencert ha seguit i quan Dulkys ha anotat el primer triple, ha vist com Magee el responia tot seguit (46-28). El novè llançament de tres dels gallecs, de Daum ha fet passar dels vint punts (49-28). A sobre, quan semblava que s'estabilitzava el joc, un gran triple de David Navarro, en falta en atac, això sí, ha tancat el quart (54-32).

TERCER QUART: Resistint el temporal (73-56, final del tercer quart)

El joc físic ha marcat l'inici d'un tercer quart que ha començat travat, amb tot de faltes, però que ha seguit amb dos triples de Czerapowicz i Magee que han situat el 60-34. El Baxi ja feia estona que era a la lona, però aleshores ha encadenat un parcial de 0-7 que ha tornat a fer reduir l'avantatge, tot i que poc (60-41). Pedro Martínez ha hagut de tornar a rotar i no ha anat bé. Czerapowicz ha situat el 65-43 en l'enèssim triple just abans d'una esmaixada de Mitrovic que ha posat de nou els vint de diferència (65-45). La voluntat de Sakho i de Pere Tomàs i una defensa de quatre i un ha fet que l'equip mantingués la cara, amb triple final, el primer, de Ryan Toolson (73-56).

QUART QUART: Acaben el partit amb orgull (97-83, final)

El canvi de sistema defensiu ha servit perquè entre Mitrovic i Pere Tomàs poguessin reduir la distància als quinze puns (75-60), però l'equip s'aguantava tnat en pinces que en mig minut un triple a tauler de Vasileiadis i una esmaixada de Kravic han fet tornar els vint punts (80-60).

L'equip alternava bones accions, com un triple de Báez, amb desatencions defensives, com en una penetració tot sol de Pepe Pozas. D'aquesta manera, i per l'encert local, era impossible fer baixar la diferència. A sobre, seguia el desastre dels tirs lliures.

En aquest moment, l'Obradoiro ja havia anotat 18 triples, amb percentatges altíssims i un Magee desfermat per buscar el rècord de la història de l'equip (20). Kravish ha maquillat números al final i s'ha començat a preparar el duel de dimecres contra el Sàsser amb una actitud més positiva que la de l'inici.