El Baxi Manresa ha quedat eliminat en la fase de grups de la Lliga de Campions en perdre a casa contra el Dinamo Sàsser per 61-64. El resultat de l'Unet Holon a casa (derrota per 68-69 contra el Lietkabelis) ha estat beneficiosa, però no així el triomf de l'Oostende a Torun (70-75) que ha costat el lloc per als vuitens als catalans i ha classificat de manera sorprenent el conjunt lituà de l'ex del Manresa Zeljko Sakic.

Els sards agafen un bon avantatge (17-26, final del primer quart)

Les jugades de tres punts dels sards han marcat l'inici del partit. Una acció de 2+1 d'Evans i dos triples han situat un 2-9 eixamplat a un 2-11. La defensa del Baxi, amb Sakho al mig i Magarity amb dues faltes, era deficient i Báez ha entrat amb 6-13 en contra. Dulkys, per fi, ha trencat la cobertura amb un triple. Però el Baxi no controlava els visitants, que es tornaven a escapar de nou punts després d'un triple alliberat de Pierre (9-18). En el tram final del període, el Baxi ha trobat Kravish, que havia entrat a la pista per Sakho, i Vaulet, amb un 2-1, per mantenir-se dins del partit (14-20). El rebot ofensiu, però, era sard i això ha provocat que, malgrat un triple de Pere Tomàs, Jerrells li hagi tornat i el primer quart hagi acabat amb 17-26.

Remuntada amb duresa física (36-36, descans)

El segon quart ha vist un augment del nivell físic dels dos equips i també de les imprecisions. Aquesta dinàmica ha beneficiat els manresans, que han trobat els llançaments exteriors de Guillem Jou, amb dos triples, i de Luke Nelson, amb un altre, per obligar Gianmarco Pozzeco a demanar temps mort amb un ajustat 29-30, a sis minuts per al final del quart. Entre Kravish i un altre triple, ara de Pere Tomàs, han donat el primer avantatge als bagencs (34-30). Però el rebot ha tornat a canviar de banda i el Sàsser ho ha aprofitat per acostar-se (36-34), malgrat errar tirs lliures. El partit ha entrat en uns minuts de sequera que ha tancat Spissu amb dos tirs lliures (36-36).

Els rebots marquen la diferència (48-54, final del tercer quart)

El tercer quart ha començat amb igualtat i amb una tècnica, la segona, a Pozzecco, que li ha suposat la desqualificació per protestar una clara falta de Kravish, que li ha obert una cella a Vitali. L'acció, com va passar a Oostende, ha semblat descentrar el Baxi, que s'ha tornat a veure a darrere en el marcador després d'una antiesportiva a Vaulet (42-44). La defensa del Baxi era el que mantenia l'equip en el partit. Els rebots eren per als sards (2-8 en el quart) i l'atac no funcionava (42-46). Un triple de Vitali ha obligat Pedro Martínez a demanar temps amb 42-49. Semblava que entre Mitrovic i Báez aixecaven el resultat, però el Baxi seguia cedint rebots i, per sort, el Sàsser no ha pogut acabar de tancar el partit per les errades en atac (48-54).

Eliminació pels propis errors (61-64, final)

La falta de fluidesa dels atacs s'ha traslladat a l'últim període. Bilan feia molt mal a la zona (52-58) i Martínez introduïa a la pista Kravish per trobar punts, però no els trobava de cap manera. Una gran combinació amb triple de Curtis Jerrells posava un altre cop els nou punts de diferència (52-61). Només Pere Tomàs semblava tenir arguments a cinc minuts per al final. Un triple de Báez a 4.26 donava esperança (56-61) i Nelson més amb el 59-63, però l'ofensiva seguia fallant i, a més, Báez s'ha torçat un turmell. Però el Sàsser seguia fallant i ha donat opcions. Mitrovic, des dels tirs lliures, ha posat el 60-63 a 38 segons. El Sàsser ha errat i els àrbitres han indicat una tècnica al segon tècnic, Edoardo Casalone, que ha permès Jou posar el 61-63 i al Baxi tenir l'última pilota a 8 segons. Però Nelson ha errat la bomba. Bilan ha intentat ajudar ficant el segon tir lliure de la seva sèrie a 2,7 segons (61-64), però Dulkys no ha pogut ni tirar.