El Baxi Manresa no ha pogut deixar mig sentenciada la salvació i ha caigut contra un Coosur Betis en franca evolució positiva. Toolson no ha pogut jugar al final i els manresans ho han notat a l'hora d'obrir la bona defensa sevillana, que unida al partidàs d'Erick Green (27 punts), ha conduït els andalusos al segon triomf a domicili de l'exercici.

Resultat i joc escarransits (12-12, final del primer quart)

Les defenses s'han imposat clarament en els primers minuts del partit. En quatre minuts, tot i els triples de Whittington i Magarity, el públic estava més centrat en els cops de colze de Slaughter a Cvetkovic que en res més i el joc era lent i amb poca intensitat (5-5). L'encert no arribava en el tir exterior en cap dels dos equips, que anaven sumant amb comptagotes. Kravish era qui treia més partit de la situació, amb set punts dels deu del seu equip (10-9), tot i que el vuitè punt de Whittington, amb dos triples, ha obligat Pedro Martínez a demanar temps mort (10-12, a 2.22). Però el joc no ha millorat gens i, fins al final, tot de pèrdues de pilota amb mals llançaments, passes i dobles han conduït a un final amb un sol bàsquet, de Mitrovic, que ha igualat el duel a 12.

En evolució positiva (37-35, final del segon quart)

El segon període ha començat molt millor, amb tres triples seguits, de Pere Tomàs, Nacho Martín i Cvetkovic (18-15). Però en general el joc continuava sent molt travat i amb falta de fluidesa per totes dues bandes. Davant de la falta d'encert local i del fet d'haver entrat en bonus, Curro Segura ha situat una zona 2-3. Els andalusos s'han agafat a l'encert de Green (20-24), però un triple de Jou ha capgirat el resultat (25-24). De tota manera, un 2+1 de Jordan i un bàsquet de Green han fet parar el partit amb 25-29.

El Baxi ha reaccionat de la mà de Kravish i d'un triple de Magarity (32-31), seguit d'un 2+1 no completat de Green. El partit agafava velocitat de creuer abans del descans i Dulkys ha donat el màxim avantatge als locals (37-33) amb un triple, reduït al final per la qualitat de Green (37-35).

A remolc i mal final de període (54-59, final del tercer quart)

L'encert ha presidit un bon inici del tercer període, en què el Baxi ha anat aguantant l'avantatge tot i l'encert de Conger i Green que, al final, ha capgirat el resultat (43-45). La tendència tornava a ser de joc anàrquic del qual sortia afavorida la qualitat del conjunt sevillà. Un 2+1 amb falta absurda de Dulkys a Jordan ha posat el 43-48 amb un Baxi sense pla en atac i entrant en bonus.

Un triple de Nelson ha trencat un parcial contrari de 0-9 que havia donat el màxim avantatge visitant (43-50) i un 2+1 de Báez encenia el públic i tornava a acostar el seu equip (49-50). Fins a l'últim descans l'avantatge ha estat bètic. Nelson empatava a 54 amb un triple, però Borg li tornava un 2+1 i dos tirs lliures més per tornar a posar cinc punts (54-59) i tancar el quart.

Green fa impossible la remuntada (74-84, final)

Jou ha començat com un tir l'últim quart amb cinc punts seguits (59-59), però Slaughter ha fet el mateix i calia tornar a començar (59-64). A sobre, un arbitratge molt contestat pel públic ha descentrat l'atac dels locals i ha precedit nou punts d'avantatge per al Betis amb bàsquet impressionant de Green (59-68). La situació era complicada perquè el Baxi no aprofitava ni una antiesportiva a Dulkys i Green eixamplava més la distància amb tres tirs (60-71, a 4.40). Llavors, dues bones accions de Nelson, el millor del seu equip, han donat esperança 64.71, a 2.43) de remuntar, però un nou bàsquet de Green i una antiesportiva al mateix jugador semblava el principi del final (66-75, a 1.43). El triple posterior de Whittington (66-78) ha estat l'últim clau al taüt fins al final (74-84).