El fins ara entrenador assistent passa a ser el màxim responsable tècnic del club, després de gairebé una dècada com a col·laborador i ajudant de l'equip.

El BAXI Manresa ja ha decidit qui es farà càrrec de la direcció esportiva: serà el fins ara tècnic assistent Xevi Pujol. Coneixedor del club, hi encara la seva desena temporada. Pujol ha estat, a banda de jugador de les categories base, col·laborador de l'staff tècnic de Jaume Ponsarnau, i assistent des de la temporada 2014-15, precisament amb Pedro Martínez a la banqueta.

Xevi Pujol Estela (nascut a Manresa el 17 de març del 1990) és un exemple de tècnic format al Bàsquet Manresa. Va jugar en les categories inferiors del CBiUM durant la dècada dels 90 i 2000, fins que el 2007 entra en el món de les banquetes a l'Escola Joviat, on va acabar sent Coordinador del bàsquet Femení al cap de pocs anys. Des del 2011, compaginava la seva tasca d'entrenador amb la de col·laborador a l'equip tècnic de Jaume Ponsarnau al Bàsquet Manresa.

En l'acte de presentació, aquesta nit, Xevi Pujol ha expressar dos sentiments com a nou director esportiu del Baxi Manresa: «primer de tot el d'agraiment per la confiança que m'han mostrat al proposar-me el càrrec i el de satisfacció per poder treballar un any més pel Bàsquet Manresa. És un orgull tenir una resposabilitat com aquesta. Jo no puc prometre títols però si treball coherència i perseverença».

Fins ara, Xevi Pujol sempre s'havia mogut per les banquetes, sobretot com a judant a l'ACB però també com a trècnic en altres categories. Amb la nova feina «veig totalment incompatible continuar com a assistent, per les hores de feina, però també per coherència. He tingut un dilema a nivell personal però al final he considerat oportú acccptar la nova feina»