El Baxi Manresa s'ha quedat sense l'ala-pivot Derek Willis, un 4 nord-americà que ha jugat aquesta darrera temporada al Ratiopharm Ulm a la Bundesliga (BBL). El club del Nou Congost tenia emparaulat el fitxatge, tal com va informar en el seu compte de Twitter el periodista Òscar Herreros, però finalment el jugador ha optat pel Happy Casa Brindisi, equip de la Serie A italiana.

Paral·lelament, el San Pablo de Burgos ha anunciat la incorporació del pivot Jordan Sakho procedent del Baxi, on no es comptava amb ell de cara a la propera temporada. Hi marxa en condició de cedit.

Pedro Martínez disposa de Dani Pérez com a base (possiblement torni Dani Garcia); Makai Mason, Rafa Martínez i Guillem Jou com a escortes; l'estonià Janari Joesaar i Juanpi Vaulet d'ales; Eulis Báez, d'ala-pivot; i Scott Eartherton i el lituà Martynas Sajus, de pivots.

El Manresa encara no ha confirmat la destinació de Yankuba Sima. Pel que fa al base que falta, el club manresà va fer una oferta per Brandon Taylor del Le Mans francès, però aquest va preferir-ne una del Reggio Emilia italià.