Tres equips de la Lliga Endesa van presentar ahir tres jugadors que la temporada passada van passar pel Baxi Manresa amb diferent sort.

L'Herbalife Gran Canària va confirmar el que publicava ahir Regió7, el fitxatge del base Frankie Ferrari, que la temporada passada va rescindir el seu contracte amb el Baxi després de la segona lesió d'importància de la temporada, en un peu. Abans, també s'havia fet mal a un braç. Ferrari va jugar només sis partits de lliga amb els manresans i pocs més de Champions, i les lesions van frenar-li la progressió.

Abans, el Movistar Estudiantes va confirmar el retorn de qui va ser el relleu de Ferrari al Baxi, el serbi Aleksandar Cvetkovic, que, d'aquesta manera, repeteix el camí que va fer el 2017, quan va canviar el Congost pel WiZink Center. El balcànic tenia la possibilitat de seguir un any més al Baxi, però no es va materialitzar.

Finalment, l'UCAM Múrcia va sorprendre ahir a la tarda amb la contractació de Jordan Davis, el nord-americà que va fitxar el Baxi l'any passat confiat de fer valer el seu passaport d'Azerbaidjan i que va haver de marxar el novembre ja que no es va validar mai. Ara, els murcians confien fer-lo bo, i el jugador, de triomfar a la lliga, després d'haver passat pel Rasta Vechta i el Hapoel Tel-Aviv.

També ahir, el Burgos va fitxar Omar Cook, i l'Obradoiro el pivot Laurynas Birutis.