El Barça, vigent campió de la competició, serà el rival del Baxi Manresa en una de les semifinals de la Lliga Catalana que tindrà lloc el proper divendres, 4 de setembre al Palau Blaugrana. El partit es jugarà a les nou del vespre. Abans, a les 18.30 hores, s'haurà dut a terme la primera semifinal del torneig, entre el MoraBanc Andorra i el Joventut. La final del torneig serà el diumenge, dia 6, també a les nou de la nit. El partit de consolació es disputarà a les quatre de la tarda.

Aquest dimecres s'ha donat a conèixer tot el calendari de les diferents Lligues Catalanes. La femenina també es jugarà al Palau Blaugrana el mateix dia 6 de setembre i enfrontarà el Cadí la Seu amb l'actual campió, l'Spar CityLift Girona. Es tracta dels dos únics conjunts catalans de la màxima categoria del bàsquet femení estatal.

Pel que fa a la lliga EBA, es manté l'estructura prèvia de vuit grups amb una fase prèvia que es disputarà el 20 i el 27 de setembre i el 4 d'octubre. Els quatre equips de les nostres comarques, el Monbus Igualada, el CB Artés, el CB Martorell i el Tenea Esparreguera han estat inclosos en el mateix grup, el 4.

Grup 1: CB Valls Nutrion, Brisasol - CB Salou , Cochesinternet.net Alpicat i AD Torreforta

Grup 2: CB Quart - Germans Cruz, CB Vic-Universitat de Vic i Sol Gironès Bisbal Bàsquet

Grup 3: Maristes ADEMAR, AE Badalonès i Joventut Badalona

Grup 4: Monbus CB Igualada, CB Artés, CB Martorell i Tenea-CB Esparreguera

Grup 5: Ripotrans Lliçà d'Amunt, UE Mataró-Germans Homs i Mataró Parc Maresme

Grup 6: BBA Castelldefels, Camping Bianya Roser i Jac Sants

Grup 7: CB Granollers 1-Pisos.com, DM Group Mollet i Baricentro Barberà

Grup 8: UE Sant Cugat Negre, MCNTeam SESE i FC Martinenc Bàsquet