El Baxi Manresa i William Magarity han arribat a un acord per a la desvinculació del jugador suec, un moviment que dona per tancada la plantilla de l'equip català pel proper curs.

Magarity va arribar a Manresa aquesta última temporada i ha jugat un total de 23 partits a la Lliga Endesa on ha fet una mitjana 6,5 punts per partit i 3 rebots per a un total de 5,8 crèdits de valoració.

L'arribada de Seth Hinrichs, últim fitxatge del club català, la setmana anterior va ser un indicatiu que Magarity no tenia lloc en la plantilla entrenada per Pedro Martínez.

Després d'aquest últim moviment, l'experimentat tècnic té ja totes les seves peces per afrontar el proper curs. Al costat de Hinrichs han arribat sis reforços més: Scott Eatherton, Martynas Sajus, Janari Joesaar, Makai Mason, Rafa Martínez i Jonathan Tabu.

L'equip manresà va començar la setmana anterior la pretemporada i el primer compromís serà el proper 4 de setembre a les semifinals de la Lliga Catalana. Llavors s'enfrontarà al nou Barça de Sarunas Jasikevicius.