El Baxi Manresa s'ha topat amb un Barça molt més físic i alt que li ha barrat el pas a la final de la Lliga Catalana (92-82). Els de Pedro Martínez han començat el matx manant i han arribat a guanyar de 8 punts (3-11), però a partir del descans el domini és local. Els bagencs jugaran diumenge a la tarda contra la Penya en el partit pel tercer i el quart lloc. El Barça disputarà la final a la nit davant l'Andorra.

Un triple de Rafa Martínez dona el primer quart al Manresa (23-35)

El Baxi s'ha trobat al Palau Blaugrana un Barça que ha començat la semifinal de la Lliga Catalana desconnectat i amb poques ganes de córrer a defensar els contraatacs dels manresans, fet que ha donat un primer avantatge de 3-11 als homes de Pedro Martínez. El tècnic blaugrana, Jasikevicius, ha demanat temps mort i el seu equip ha reaccionat (14-15 min 5), forçant aquesta vegada al Baxi a demanar minut. El Barça ha començat, per fi, a treure rèdit de la seva superioritat en alçada, però en el darrer segon del període Rafa Martínez ha anotat un triple per donar el quart als visitants (23-25)

El Manresa no deixa escapar el Barça (44-41)

El Barça ha aconseguit protegir bé l'anella durant el segon quart i el Baxi ha hagut de suar cada cistella. De totes maneres, la igualtat ha estat la tònica del període amb un 33-33 en l'electrònic al minut 15 tot i l'intent d'escapada del Barça amb un 42-38, primer, i un 44-41 just abans de la botzina del descans.

El físic mana (68-58)

En la represa, ha estat el Manresa qui ha sortit més tou en defensa i el Barça ho ha aprofitat per escapar-se en el marcador. Un triple d'Abrines ha fet pujar el 60-50 al minut 25, una diferència de 10 punts que els locals han mantingut a la fi del quart (68-58) i tot i els esforços de Rafa Martínez (autor de 15 punts) per evitar-ho.

Darrer quart igualat, però que no canvia el marcador(92-82)

Un triple de Hinrich ha apropat els bagencs a 6 punts (79-73), però ràpidament el Barça ha recuperat els 10 punts d'avantatge. I amb un triple d'Heurtel s'ha arribat a un 86-75 a falta de 2 minuts que pràcticament ha dictat sentència. Al final, 9282.