La visita a la pista del Movistar Estudiantes mai no és fàcil per diversos motius. Fa dues temporades, el Baxi hi va guanyar el primer partit de lliga, però en l'exercici anterior s'hi va perdre després d'una mala segona part en un duel que els manresans afrontaven amb baixes significatives. Pedro Martínez, l'entrenador dels bagencs, és el primer que sap que el rival no és el mateix que els dos últims cops que s'ha visitat el WiZink Center, i per això va declarar al canal de YouTube del club que «serà un partit dur i l'haurem de jugar molt bé».

Davant de l'arsenal atacant dels madrilenys, l'entrenador barceloní argumenta que «els veiem com un tot. No ens podem centrar en Avramovic, tot i que ha estat el màxim anotador de la temporada i pot aportar en molts aspectes. Si et centres molt en ell, hi haurà Edwin Jackson, o Alec Brown, o els bases, que tenen molts punts. Hem de fer una bona defensa d'equip i no estar obsessionats per un sol jugador, per molt bo que aquest sigui.

Voldria públic a la graderia

S'ha parlat molt aquests mesos de com afecta l'equip local la falta d'espectadors, però no tant de com condiciona el visitant, positivament o negativament. Pedro Martínez creu que al Baxi «també l'afectarà negativament. Estem en una situació excepcional i ens hi intentarem adaptar, però ens agradaria jugar amb el públic de Madrid, que hi hagués la Demencia i que pogués animar. El bàsquet sense públic és un pitjor espectacle i això es nota, tot i que no depèn de nosaltres».

Si no hi ha problemes d'última hora, el Baxi afrontarà el duel de demà (Movistar Deportes-Canal 55) amb els dotze jugadors de la plantilla a punt.