Quan a falta de cinc minuts per al final del partit el tècnic del València, Jaume Ponsarnau, demanava temps mort amb el seu equip cinc punts a sota, no s'imaginava no haver de patir per endur-se la victòria en el partit. Però un parcial de 0-10 capgirava el marcador i feia entrar les presses als manresans, que van acabar perdent un partit per un resultat que no reflecteix què va passar a la pista. D'entrada el partit semblava anar cap als interessos visitants, amb un ritme alt i amb poca defensa que afavoria la millor qualitat dels valencians, que buscaven la superioritat física tant dels seus ales com dels seus interiors. El Baxi es mantenia dins el partit a base de l'encert de mes enllà de la línia de tres punts, tot i sense la participació de Makai, Mason lesionat, i Rafa Martínez molt vigilat pels seus excompanys. Bon inici de tercer quart dels locals, que entren al partit amb un joc coral ben dirigit per Dani Pérez i amb un Báez traient petroli de les seves habilitats. Van ser els millors moments d'un equip que va poder capgirar per sorpresa el resultat fins a arribar als últims fatídics cinc minuts.

Tot i jugar sense públic , amb el que representa al Nou Congost, el Baxi va aconseguir plantar cara a un rival amb plantilla d'Eurolliga. Bon debut de Joesaar, amb dos triples d'inici i defensant la situació de 3 al pal baix que plantejaven els valencians. Bé Eatherton. Llàstima de les faltes que li resten minuts de joc.