En les declaracions postpartit, no pas rodes de premsa, dels entrenadors en la nova normalitat queden preguntes per fer sempre. Ahir segurament caldria haver demanat a Pedro Martínez per Joesaar, o per Mason, però no pot ser pels motius ja coneguts. Per això cal quedar content amb el que va dir. Va lamentar que «hi hagi hagut un moment molt bo nostre al final del tercer quart i principi de l'últim, però ens ha pesat el físic i el València, després del darrer temps, ens ha pressionat molt i ens ha tret del nostre ritme del partit, del nostre ordre, i el parcial final ens ha superat». El tècnic barceloní va admetre que «hem jugat contra un gran equip i hem estat a punt de guanyar, i això sempre és positiu».

Més explícit va estar Juampi Vaulet, que va explicar que «els últims cinc minuts han estat millors per la seva part, però per moments hem estat bé. Ens ha faltat tancar millor el partit». L'argentí va destacar que «hi ha part positiva del partit d'avui i només estem a la tercera jornada, però hem de saber que si hi ha possibilitat de tancar el partit, cal fer-ho».

Per la seva banda, el tècnic del València, Jaume Ponsarnau, va lamentar «que hàgim sortint malament després del descans, amb una sensació que dominàvem, i ells han passat a fer-ho. La nostra última resposta ha estat bona i des de la defensa i la inspiració de San Emeterio hem canviat el partit».