El partit que han de jugar el Baxi Manresa i l'Iberostar Tenerife el proper dia 14, a les 20.45 hores, podria canviar de dia i avançar-se al dijous o al divendres. Aquest era el rumor que corria ahir per les Canàries després de veure com divendres s'ajornava el partit entre l'Iberostar i el Gran Canària, el derbi insular, per un positiu de covid en el conjunt de Las Palmas. Les últimes notícies deien que era possible que aquest partit es resitués al proper dia 15 de novembre, la qual cosa provocaria que s'hagués d'avançar el Baxi-Iberostar, una mesura viable ja que els illencs no tenen partit de Lliga de Campions durant els dies anteriors i sí que en tenen, en canvi, el dimarts 17, davant del Galatasaray.

Modificacions i repercussions

Qui no va poder jugar ahir va ser el Casademont Saragossa, rival del Baxi aquest proper diumenge a la tarda (17 hores) a causa dels quatre positius declarats pel MoraBanc Andorra, el seu adversari, que se sumen al del seu tècnic, Ibon Navarro, anunciat divendres.

En canvi, ahir es va jugar el Burgos-Fuenlabrada, amb triomf madrileny per 78-99 i en què els castellans només van poder comptar amb sis jugadors professionals i sis del filial. L'equip de Joan Peñarroya només ha pogut completar un entrenament en catorze dies, colpejat pels casos de covid.