Victòria de maduresa , i no només pel 5 inicial amb Tabu, Rafa i Báez, que van sumar tres triples consecutius en l'inici, sinó per la forma de jugar i controlar el partit. I és que el d'ahir va ser un partit molt dur, amb un Bilbao molt físic, buscant el contacte en tot moment, perseguint als blocs i posant mans en defensa. El Baxi però, va mostrar una gran concentració durant tot el partit, atacant a partir de situacions de bloqueig i continuació o bé intentant enfonsar la defensa des de l'u contra u per obrir la pilota a les diagonals i trobar tirs alliberats.

La bona selecció de tir i el bon encert van permetre al Baxi agafar un avantatge significatiu des de l'inici. A més, en defensa, el conjunt manresà aconseguia generar dubtes als atacs de Bilbao, qui intentava castigar a partir de situacions de bloc directe frontal o bé buscant els espais per la línia de fons. Balvin feia mal a la defensa manresana, ja fos bloquejant lluny de l'anella com a sota, però tot i així el Manresa va acabar trobant la manera de tancar-se, amb bones ajudes defensives.

En el tercer quart, el Bilbao feia la goma, essent més agressiu i plantejant una defensa en zona 2-3. El Baxi l'atacava a partir d'introduir la pilota al pal alt en la primera passada per canviar-la de banda o jugar entre pivots, i quan semblava que s'encallava apareixia un estel·lar Tabu. Tot i els intents de Reyes i d'un elèctric Brown, el Bilbao no va poder acabar d'atrapar a un Baxi Manresa que va mostrar-se més sòlid.