Després del partit, Pedro Martínez va admetre que «tots dos equips han tingut moments brillants en atac, però els entrenadors, o almenys jo, me'n vaig descontent perquè hem rebut massa cistelles fàcils i tirs de tres punts que no hem arribat a puntejar». Això sí, «el meu equip ha tingut molt bona personalitat. En la segona part, el Saragossa ha fet diverses estrebades, al tercer quart i a l'últim, i sempre hem tingut una bona resposta. Hem estat capaços d'entrar en el partit. Havíem vist tots els seus partits i sabem que tenen moments de joc molt bons. En aquests havíem d'aguantar i no perdre la calma».

La victòria després de com va anar al partit, i amb la baixa de Jou i els problemes de Báez al final «demostra que som un equip capaç de sobreposar-se a les lesions. Jou és difícil que pugui arribar a dijous i Báez és gairebé impossible perquè és una lesió muscular. Haurem de mirar endavant i, quan això passa, cal protegir-te i refugiar-te en la feina de l'equip».

Per la seva banda, Vaulet va afirmar que «ha estat un partit molt igualat que no s'ha definit fins a l'última pilota. Era molt important. Estem molt contents».

Per la seva banda, el nou tècnic del Saragossa, Sergio Hernández, va dir que «volíem que ells no cor-ressin i aïllar el dos contra dos, però ens han anotat d'aquesta manera. Els jugadors han mostrat un compromís terrible però hem pagat la confusió defensiva».