Amarg debut a la banqueta local de Sergio Hernandez, el Oveja, l'exitós seleccionador argentí que deixava el seu càrrec al davant de l' albiceleste per afrontar el repte d'entrenar a l'ACB un històric com el Saragossa, que després d'una magnífica temporada 19-20 havia començat molt fluix aquest any. A l'inici, el canvi d'entrenador afinava la punteria dels locals, que clavaven 8 de 14 triples a la primera part, amb DJ Seeley jugant amb el seu físic i amb Benzing i Brussino molt inspirats desde la línia de tres punts.

El Baxi va encarar un partit molt obert i amb ritme, com li agrada aquesta temporada, i amb els dos bases en estat de gràcia i un efectiu Eatherton que no perdia mai la cara al partit, tot i que les faltes tensionen les rotacions, davant l'absència de Jou. Els últims minuts, quan semblava que els locals s'endurien el matx, Tabu va aguantar el marcador, i amb un final a cara o creu. A manca de tres segons, el Baxi treia petroli de la jugada de banda i Hinrichs certificava amb dos tirs lliures la victòria del Baxi.

Excel·lent partit dels manresans, que van obtenir un important triomf en una pista complicada davant d'un bon equip que segur que anirà a més. El Baxi va tornar a jugar un gran partit amb un bàsquet dinàmic, una gran circulació de pilota i molta disciplina defensiva. Segur que Sergio Hernández deu haver après la primera lliçó d'aquesta lliga a la qual arriba tot just ara.