Al final és més útil seguir les xarxes socials dels jugadors i les seves famílies que no pas esperar les notes dels clubs. La parella de l'ala Deividas Dulkys, McCall, va confirmar ahir en el seu compte d'Instagram la notícia que dimecres va desvelar el periodista lituà Donatas Urbonas, que el jugador ja havia arribat a un acord per firmar pel Baxi Manresa fins a final de temporada. La notícia no va ser confirmada ni pel club ni pel mateix entrenador, Pedro Martínez, tot i que, en una roda de premsa en què va expressar el seu descontentament per haver de parlar del tema abans del partit d'aquest dijous contra l'Iberostar Tenerife, el tècnic també va deixar anar que no ho desmentia.

En el seu escrit a Instragram, McCall Dulkys recorda com de dura va ser la temporada anterior per als Dulkys pel naixement dels seus fills bessons, Leo i Kai, que van tenir problemes de salut en les primeres setmanes de vida, i com després van sobreviure a haver d'estar cinquanta dies confinats en un país mentre esperaven si la competició es reprenia o no. La parella també té un altre fill. Ara, segons ella, la família «ha hagut de fer les maletes en 24 hores i passarem el dia en un avió de retorn a Espanya, on D (Deividas) ha firmat per jugar la resta de la temporada a Manresa».

Dulkys va arribar el setembre del 2019 com a relleu temporal de Toolson, però es va quedar fins que es va aturar tot per la seva bona ètica de treball i capacitat defensiva, molt valorada per Pedro Martínez.

Remuntada del Burgos (89-84)

En l'altre partit jugat ahir, el San Pablo va remuntar contra l'UCAM gràcies a un parcial de 14-0 en l'últim període liderat pels 21 punts 33 de valoració d'Alex Renfroe.