Pedro Martínez, que ja donava gairebé per perdut el partit abans de jugar-lo, va explicar, després de l'enfrontament, que «hem jugat amb bona mentalitat i aguantant les estrebades del Madrid, que ja saps que té molt tir exterior i capacitat de jugar un contra un. Però costa mantenir el nivell. Quan ens hem posat a set a falta de poc per al final del tercer quart hem fet un gran esforç, però ens ha faltat continuïtat. Hem tingut un mal final de quart i no hem estat capaços d'allargar el nostre bon moment».

Sobre l'ensenyament que se'n pot extreure, «sempre cal pensar a millorar. Avui era un dia per fer-ho. Jugar contra un equip superior t'obliga a donar el cent per cent. En alguns moments ho hem aconseguit, en d'altres ens han ensenyat què podem fer per millorar en els entrenaments».

Per la seva banda, el base del Baxi Dani Pérez va admetre que «hem aguantat a la primera part. Si rebaixes el nivell d'intensitat et passen per damunt. El nivell d'energia ha descendit després del tercer quart, hem començat malament l'últim i ja ha estat impossible de recuperar».

El tècnic del Madrid, Pablo Laso, es va mostrar «content per l'actuació en una setmana complicada. Era important entrar bé al partit, amb bona mentalitat, ja que el Manresa juga molt bon bàsquet. Crec que ho hem fet bé i el tercer i l'últim quarts ja han estat definitius per aconseguir un avantatge més ampli».