El jugador del Baxi Manresa Dani Pérez estarà sis setmanes de baixa a causa d'una lesió al tendó central del bíceps femoral de la cama dreta. El base del conjunt que dirigeix Pedro Martínez es va lesionar durant el partit que l'equip va jugar diumenge contra l'Hereda San Pablo Burgos. En sentir un dolor, el jugador es va retirar a la banqueta i a partir del segon temps ja no va actuar més.

La baixa de Pérez se suma a les de Guillem Jou, que podria tornar a finals de mes un cop recuperat de l'afectació a la zona lligamentosa de la placa plantar del peu esquerra que pateix, Matt Janning i Eulis Báez, dels que encara no se sap quan podran tornar a les pistes.

Dani Pérez ja va patir una lesió al bíceps femoral, però de la cama esquerra, la temporada passada. Una dolència que el va deixar quatre setmanes fora de concurs. El base titular de l'esquadra manresana es perdrà el partit d'aquest dissabte a la pista de l'Herbalife Gran Canaria, i molt probablement també el de finals de febrer al Congost contra l'UCAM Múrcia.