El base titular del Baxi Manresa, Dani Pérez, estarà sis setmanes de baixa a causa d'una lesió al tendó central del bíceps femoral de la cama dreta. El director d'orquestra del conjunt que dirigeix Pedro Martínez es va lesionar durant el partit que l'equip va jugar diumenge contra l'Hereda San Pablo Burgos, i que es va acabar amb una clara derrota local (87-101).

El jugador de L'Hospitalet es va donar cop durant el primer període, però va poder tornar al parquet. En el segon quart, després de fer una falta a McFadden, es va ressentir i va demanar el canvi. Pérez ja no va tornar a jugar ni un segon més.

La baixa de Pérez se suma a les ja conegudes de Guillem Jou, que podria tornar a finals de mes un cop recuperat de l'afectació a la zona lligamentosa de la placa plantar del peu esquerra que pateix a hores d'ara, Matt Janning i Eulis Báez, dels que encara no se sap quan estaran disponibles per tornar a les pistes.

Dani Pérez ja va patir una lesió al bíceps femoral, però de la cama esquerra, la temporada passada, una incidència que el va deixar quatre setmanes fora de concurs. El base es perdrà el partit d'aquest dissabte a la pista de l'Herbalife Gran Canaria i els que, després de l'aturada per la disputa de la Copa del Rei i dels compromisos de les seleccions, jugarà a casa contra l'UCAM (27 de febrer), a València (7 de març) i al Congost davant del Fuenlabrada (14 de març). I en principi, hauria d'estar a punt per a anar el 21 de març a Andorra.