Dolorosa derrota la que va patir ahir el Baxi Manresa a la pista del MoraBanc Andorra en un partit que va tenir dominat durant 36 dels 40 minuts. Coneixedor de les virtuts dels locals, el Baxi Manresa sortia a pista amb Eatherton al 4 i Sajus al 5, per intentar fer front al joc interior de l'Andorra i, en especial, per parar Parakhouski. Tot i haver un inici de partit poc brillant, el Baxi es posava aviat davant en el marcador. L'Andorra havia plantejat una defensa activa, saltant al 2 contra 1 als blocs directes sobre Dani Pérez i pujant les línies de passada. Sabent que això s'havia d'evitar, els manresans intentaven esprémer velocitat i trobar punts fàcils a prop de cistella, ja que a l'Andorra li costava baixar al balanç defensiu. En estàtic, al Baxi li costava generar, però, tot i així, aconseguia trobar bones oportunitats a partir de situacions de 2 contra 2 i un bon equilibri exterior-interior.

En defensa, els de Pedro Martínez mostraven una molt bona activitat intentant que els locals juguessin lluny de cistella, fet que provocava que l'Andorra hagués d'aferrar-se al marcador gràcies més al talent individual.

Al final, l'Andorra va ser capaç d'apujar les línies defensives i pressionar amb una defensa molt agressiva, la qual provocava importants pèrdues de pilota del Manresa, fins a forçar la pròrroga, amb un Hannah inspiradíssim. La inversió de dinàmiques en els darrers minuts va fer que l'Andorra afrontés millor el temps afegit i s'emportés la victòria en un partit que havia dominat un Baxi que no va rematar.