El Prometey ucraïnès ha estat aquest dissabte l'últim dels equips classificats per a la ronda de grups de la Lliga de Campions de la FIBA, el torneig que disputarà el Baxi Manresa i que començarà el proper 6 d'octubre. El un duel de tensió política, ja que era contra el Parma Perm rus, el Prometey ha vençut per 65-67 en la final de la seva part del quadre disputada a Sofia. Integrarà el grup A de la competició, el del Lenovo Tenerife i que també completen el Dinamo Sàsser i el Ludwigsburg.

S'afegeix als tres equips que ja es van classificar divendres. El primer va ser el Kalev estonià, que va derrotar el Juventus lituà per 81-86 en el partit jugat a casa, a Tallinn, i anirà al grup F, amb l'Oostende, l'Estrasburg i el Tofas Bursa. També es va classificar el Cluj romanès, molt superior el Friburg suís, al qual va derrotar per 77-64 a Peristeri (Grècia). Anirà al grup G, amb el Darussafaka, el Hapoel Holon i el Happy Casa Brindisi.

Els vuit grups de la Lliga de Campions FIBA Europe

El quart classificat és tot un subcampió europeu dels anys noranta, el Nutribullet Treviso, que va derrotar el Tsmoki Minsk per 95-78 al seu propi pavelló, el Palaverde. Els italians completaran el grup on ja hi havia l'AEK d'Atenes de Juampi Vaulet, el Falco Szombathély hongarès i el VEF Riga letó.