El pivot belga del Baxi Manresa Ismaël Bako hauria refusat fins a dues ofertes, provinents del Zalgiris Kaunas i de l’Olympiacos, formacions que disputen l’Eurolliga, i hauria decidit continuar al Baxi Manresa. La informació sobre l’equip lituà va ser publicada pel periodista Òscar Herreros en el seu compte de Twitter i completada, amb el nom del conjunt grec, pel també periodista Chema de Lucas en el seu.

Segons aquestes informacions, Bako, que la temporada passada ja va jugar la màxima competició a les files de l’Asvel Villeurbanne, hauria fet arribar aquestes ofertes al Baxi però al mateix temps hauria dit que no les acceptaria perquè prefereix el rol que ara mateix ocupa a Manresa que el que podria ocupar en algun d’aquests dos equips, ni que les ofertes econòmiques, sobretot la del Pireu, fossin superiors. Després de la negativa de Bako, els grecs van contractar Quincy Acy.

Bako ja va declarar, en la prèvia del partit que el seu equip va jugar contra l’Unicaja, que després d’unes setmanes d’adaptació es trobava molt a gust amb el seu rol de protagonista a l’equip.