El partit Baxi Manresa-Río Breogán de la 10a jornada de la Lliga Endesa se celebrarà finalment com estava previst a les 20 hores després que les proves fetes durant el diumenge al matí hagin confirmat un cas de covid entre l'expedició gallega però que no n'hi ha cap més. A primera hora de la tarda, no ha trascendit qui és el membre de l'equip, jugador, tècnic o auxiliar, afectat i que s'ha sentit malament la passada nit.

Després de detectar-se símptomes compatibles amb la malaltia del coronavirus Sars-Cov2, tècnics i jugadors han anat a la Policlínica Bages, situada al carrer de la Sansa de Manresa, tal com es pot veure en aquest tuit de la Televisió de Galícia.

El Breogán ha confirmat passades les cinc de la tarda el cas, però això no seria obstacle perquè es diputés el partit. Cal recordar que els gallecs ja van detectar un cas de positiu entre setmana, la del base canadenc Trae Bell-Haynes, que s'ha quedat a Lugo. Si hi hagués hagut tres casos de jugadors, el partit no s'hauria pogut disputar, però això no passarà i finalment es jugarà el partit.

El Breogán va jugar la setmana passada contra el Gran Canària, conjunt que, després del partit, va confirmar les positius de Nico Brussino i Oliver Stevic, que no van poder actuar dissabte contra el Bitci Baskonia.