El Río Breogán ha informat aquest dimecres a la tarda de l’aparició d’un nou positiu en la seva plantilla, el tercer en menys d’una setmana, la qual cosa podria fer plantejar al club gallec la suspensió del partit que hauria de disputar aquest diumenge, a casa, contra el Joventut.

Els gallecs comuniquen aquesta informació només tres dies després d’haver visitat el Nou Congost i haver perdut per 86-75 contra el Baxi Manresa. De moment, afortunadament, el conjunt bagenc no ha comunicat que cap dels seus elements hagi pogut ser contagiat pels gallecs. El Breogán ja va visitar la setmana passada a Manresa amb la baixa del base canadenc Trae Bell-Haynes qui, a través de les xarxes socials, es mostrava esperançat durant aquesta setmana de poder jugar contra la Penya.

Ja a Manresa, l’equip es va trobar amb el positiu de l’ala-pivot danès Kevin Larsen, que no va poder actuar al Congost. La resta de jugadors sí que ho van fer i un d’ells és qui va donar positiu ahir, sense que el nom n’hagi transcendit. El Breogán ha tingut els tres casos després d’haver-se enfrontat la setmana anterior amb el Gran Canària, conjunt que també en tenia dos, Oliver Stevic i Nico Brussino.