El partit entre el Baxi Manresa i el Nutribullet Treviso, que havia d'encetar la segona fase de la Lliga de Campions de bàsquet aquest proper dimarts, dia 25 de gener, ha estat ajornat. Ho ha anunciat la FIBA aquest diumenge a la nit pels casos de positius de coronavirus en l'equip italià, que ja va haver de posposar el duel de la lliga italiana de dissabte contra l'Olimpia de Milà. La setmana passada havien segellat el seu pas als vuitens de final amb una victòria a la pista del Lavrio grec per 78-90, la segona del play-in.

A part del partit entre el Baxi i el Treviso, la FIBA també va anunciar que no es jugarà el Galatasaray-Hapoel Holon, corresponent al grup I, que completen el Dijon i el Ludwigsburg.

Aquest és el segon partit consecutiu de la Champions que ha d'ajornar el Baxi després del que l'havia d'enfrontar al Hapoel Jerusalem, l'últim de la primera fase, que va ser posposat dues vegades fins que es va jugar el dia de Reis amb victòria israeliana per 85-90. D'aquesta manera, el debut del Baxi a la Champions, si no passa res més, serà el dimecres, 2 de febrer, a les sis de la tarda, a la pista del Tofas Bursa turc.