A la Copa del Rei no hi ha rival fàcil, però sembla ser que al Baxi Manresa li ha tocat un dels més complicats. Els homes entrenats per Pedro Martínez se les veuran amb el Barça a quarts de final (18 de febrer) en un emparellament decidit per sorteig i que, tot i la dificultat, no acaba de desagradar als aficionats manresans. I és que aquesta temporada, els manresans ja han tombat dues vegades els blaugranes, una en la final de la Lliga Catalana i l'altra, en la visita de lliga al Palau. Chima Moneke i Sylvain Francisco no ho veuen tant fàcil.

"Les semis a quina hora son?", escriu l'usuari @JavierR54404832 en resposta a la piulada del Baxi Manresa anunciant l'emparellament amb el Barça. "Els li guanyem la Lliga Catalana, els guanyem al Palau i ara els eliminarem de la Copa? I tant!!!!", contesta també @lluis_op; i remata @Hat1Snow: "Una llàstima tenir que eliminar el Barça a primera ronda, però així es la vida". Al perfil de la Liga Endesa, hi ha més contenció, però també s'hi pot llegir "No ha estat de sort el Barça en el sorteig" (@Eric1301) i "De moment fàcil" (@Jmiki11), al costat de "Quina putada!" i "Manresa no es mareix això" (@debora_melon555).

Qui no ha quedat massa content amb el rival és Chima Moneke. El pivot nigerià del Baxi Manresa, molt acostumat a expresar-se a Twitter, ha fet servir un GIF per valorar el resultat del sorteig, una imatge que mostra dues ex estrelles de l'NBA, Alonso Mourning i Gary Payton, fent mala cara a la banqueta.

I un altre jugador del Baxi Manresa que també ha fet servir la xarxa social de l'ocellet blau per dir-hi la seva és Sylvain Francisco. "Oh Déu, un altre vegada", ha piulat el base francès, que a la pista del Barça va ser l'encarregat de forçar la pròrroga amb una gran jugada de costat a costat.