El Catalana Occident Manresa s'ha vist superat aquest dijous per 43-74 pel Reial Madrid en el segon partit de la MiniCopa 2022. És la segona derrota en dos partits després de la d'ahir contra el Joventut.

Els manresans han pecat d'un mal inici, 11-28 a favor del Madrid, del qual ja no s'han sabut recuperar. El segon quart l'avantatge dels madrilenys s'ha ampliat (17-43), i de mica en mica, després del descans, el Catalana Occident s'ha anat enfonsant (28-60, a la fi del tercer quart, i 43-74 en el marcador final).

Aquest resultat complica al Catalana Occident aconseguir una bona classificació a la MiniCopa. Demà, a les 10 h, el conjunt bagenc s'enfrontarà al Canarias en un partit que es podrà seguir en directe a la web de Regió7.