La semifinal de la Lliga de Campions entre el Baxi Manresa i el guanyador del partit que dimarts que ve jugaran el Cluj-Napoca i el Riesen Ludwigsburg tindrà lloc el proper 6 de maig a les 21 hores. Aquesta és la conclusió després de saber-se, aquest dijous, que l'altre partit, el que enfrontarà el Hapoel Holon i el Lenovo Tenerife tindrà lloc a les 18 hores.

Així, en una piulada al seu compte, els israelians informaven que la FIBA havia admès la seva petició de jugar el partit a les sis de la tarda, les set, hora d'Israel. Els equips hebreus ho solen fer els divendres, sempre que hi ha hagut finals a quatre també de l'Eurolliga, en el cas del Maccabi, segurament perquè jugar a les nou, les deu hora israeliana, provocaria la possibilitat que el partit entrés en horari de dissabte, el dia de descans dels jueus.

D'aquesta manera, els aficionats del Baxi ja saben a quina hora jugarà el seu equip en la primera jornada del torneig. En la segona, el diumenge 8, el partit pel tercer lloc es jugarà a les cinc de la tarda i la final, en què tant de bo hi hagi el Baxi, es disputarà a les vuit.