El jugador del Río Breogán Daznan Musa ha hagut de ser operat d'urgència en fracturar-se la tràquea en el partit d'aquest dijous contra Baxi Manresa. El bosnià es troba conscient, encara que ha de passar unes hores a reanimació i sota vigilància dels especialistes.

Després de rebre un cop de Juampi Vaulet al primer quart, el jugador de l'equip de Lugo no va abandonar el matx. Tanmateix, poc després del xiulet final, el club anunciava que l'estrella del Río Breogán havia de ser intervinguda per garantir el bon funcionament de la seva via àrea.

A primera hora del matí, el club ha anunciat que, segons l'equip mèdic, "tot ha anat bé i segons el previst". Ja al migdia, ha confirmat que el jugador es troba "conscient i animat", però que ha de seguir unes hores sota vigilància.

El doctor general del Río Breogán ha explicat a En Xogo Tv que "els metges no s'explicaven com va poder acabar el partit per la molèstia que suposa el cop".

El jugador, abans de ser operat, va enviar un missatge a l'afició mitjançant el seu perfil de Twitter. "Nois! Us estimo! M'han d'operar el coll. Igual que lluito a la pista ho faré amb això i ho superaré! Gràcies pels vostres desitjos, ens veiem! Vostre, Musa!".