Regió7

Regió7

Els aficionats del Baxi tenyeixen de vermell Bilbao

Després d’un rua pel centre, més d’un miler de seguidors de l'equip manresà han ovacionat l’equip a l’arribada al pavelló

61

La festa prèvia al partit entre el Baxi i el Ludwigsburg Oscar Bayona

Era esperable però va ser millor. Després de fer una rua pel centre de Bilbao, més d’un miler d’aficionats manresans han ovacionat els jugadors del Baxi a l’exterior del Bilbao Arena, quan faltaven dues hores per a l’inici del partit. En el moment de l’arribada de l’equip al pavelló no hi han faltat els càntics ni les bengales mentre l’eufòria s'ha fet notar pels carrers de la ciutat. I això que l’arribada massiva d’aficionats del Baxi (entre 2.500 i 3.000) s'ha fet esperar.

Rebuda en massa als jugadors del Baxi Manresa

Rebuda en massa als jugadors del Baxi Manresa Marc Morera

Al matí i al migdia, els primers seguidors que han omplert el centre de Bilbao i han fet sentir que a la capital biscaïna hi havia una Final Four van ser el miler de seguidors israelians del Hapoel, eliminat a la tarda pel Lenovo Tenerife.

Onada vermella per veure el Baxi al Bilbao Arena

Onada vermella per veure el Baxi al Bilbao Arena Marc Morera

Però la invasió israeliana ha acabat amb la conquesta vermella del carrer, quan un nombrós grup d’aficionats del Bàsquet Manresa va sortir des de la «Fan Zone» i va enfilar cap a les portes del Bilbao Arena. Allí, entre d’altres, entre fotografies i selfies, l’alcalde de Manresa, Marc Aloy i els germans i amics de Yankuba Sima.

Compartir l'article

stats