El Baxi Manresa va marxar de Màlaga amb el 20è triomf de la temporada, però també amb la preocupació per l'estat físic de Joe Thomasson i Brancou Badio, lesionats tots dos durant el partit. Tan l'escorta com el base, que disputava el seu primer partit amb la samarreta manresana, van haver d'abandonar la pista amb cara d'estar patint molt dolor.

En el cas de Thomasson, el jugador va trepitjar un rival. El van ajudar a seure a la banqueta i ja no va tornar a jugar. Aquest matí, a través de Twitter, el nord-americà ha enviat un missatge esperançador. Chima Moneke, company d'equip, li ha dit a Thomasson que esperava que pogués jugar dissabte, contra el Barça i ell ha respost que avui rebria notícies dels metges, però que si es pot continuar movent com ho està fent ara jugarà.

Brancou Badio, per la seva banda, es va lesionar ell sol a les acaballes del partit en una acció fortuïta. Durant uns moments es va quedar estirat al terra sense poder-se aixecar. Segons va explicar ell mateix a les càmeres de Canal Taronja, es va tractar d'una rampa forta i, en principi, també hauria de poder jugar contra el Barça.

Brancou Badio, just després de lesionar-se a Màlaga M. POZO/ACB PHOTO