Com si d'un rei mag es tractés, l'encara jugador del Baxi Chima Moneke va visitar aquest dilluns les cases de quatre manresans amb una comesa: entregar quatre vambes signades. Els afortunats, guanyadors d'un sorteig fet a les xarxes socials, poder veure l'esportista en un entorn gens semblant al Nou Congost, a casa seva.

Moneke no va dubtar a fer-se fotografies amb tothom, provocant una evident il·lusió entre els petits i els no tan petits de cada casa. Una emoció que ha quedat plasmada en les imatges, que el club ha compartit recordant que el jugador ha repartit felicitat "fins al darrer dia que ha estat a Manresa"

"Genial detall que ho diu tot d'un jugador irrepetible". Així ha definit la visita de Moneke un dels afortunats, Joan Piqué, que ha immortalitzat i compartit a les xarxes el moment. Salons i terrasses van convertir-se en un espai de trobada improvisat entre els manresans guanyadors del sorteig i el jugador.

Una altra aficionada, Laura Larroya, ha compartit la selfie que s'han fet amb el premi. Ha aprofitat per desitjar-li sort a Moneke de cara a la temporada vinent, en la qual encara no se sap on jugarà.

Tots han coincidit a mostrar-se agraïts amb el jugador del Bàsquet Manresa, ja que ha repartit il·lusió a domicili per la capital del Bages.