Una piulada del periodista Gerard Solé afirmant que la continuïtat de Joe Thomasson la temporada vinent al Baxi Manresa no és impossible ha animat ràpidament els seguidors de l'equip. A través de Twitter, i fent servir l'etiqueta #JoeStayHere, diferents usuaris estan fent arribar a l'escorta nord-americà aquest dilluns a la tarda missatges emotius i fotografies en un intent de convèncer-lo. En una mica més de dues hores, a aquesta iniciativa llançada per la Grada d'Animació, se li han fet arribar una vintena de piulades. Ell ho ha vist i segueix llegint si vols saber la resposta que ha escrit.

"El Baxi Manresa intenta renovar a Joe Thomasson, un dels pilars de l'equip aquesta temporada passada. Oferta ambiciosa i gran esforç del club perquè segueixi al Nou Congost, tot i l'interès d'altres equips ACB i europeus", ha assegurat Solé en el seu missage. Entre els equips que sonen hi ha l'Unicaja.

"On estaràs millor que al Bàsquet Manresa?" o "Manresa és casa tema i enlloc t'estimaran com aquí" són algunes frases que aficionats del Baxi li han dedicat fins ara a Thomasson.

El jugador té contracte, però amb una clàusula econòmica que li permet marxar. En una entrevista a Regió7, va afirmar que a Manresa es troba bé i que si econòmicament el club i el seu agent s'entenen no té cap problema en jugar una temporada més al Nou Congost. Ara bé, alguna de les piulades de Thomasson després del final de la lliga han deixat entreveure un comiat amb la mirada fixada en equips amb reptes més grans que els del Baxi Manresa. N'hi haurà prou amb l'oferta "ambiciosa" que segons Gerard Solé li ha fet arribar el club? La seva resposta al hastag #JoeStayHere no ho deixa entreveure: "Manresa és especial i sempre serà especial per a mi, gràcies pel vostre amor".