Regió7

Regió7

Bàsquet/Lliga Endesa

Pedro Martínez, a RAC1: "Tot està obert i és el moment adequat perquè sigui així"

El tècnic del Baxi afirma que té la idea de seguir amb els manresans però que "no sé què faré la propera temporada"

Pedro Martínez s'ha pres un període de reflexió per decidir què farà M. Pozo/ACB Photo

L'entrenador del Baxi Manresa, Pedro Martínez, és als Estats Units, convidat per un dels tècnics dels Sacramento Kings, Jordi Fernández, per assistir a un dels campus d'estiu de l'NBA, en concret, a San Francisco. Abans va concedir unes declaracions a l'emissora RAC1 en les quals va dir que té al cap seguir a Manresa, però que no tanca la porta a res i que "necessito uns dies" per prendre una decisió.

Després d'intervenir en un campus a Vila-seca, Martínez va declarar que "la meva decisió depèn de moltes coses: de sensacions, de veure les diverses opcions damunt la taula. Vull intentar prendre la decisió amb el màxim convenciment i després continuar".

El tècnic va dir que encara hi hauria temps de prendre una decisió que no el perjudiqués a ell, ni al club. Va explicar que "tot està obert i és un moment adequat perquè sigui així. Encara no és tard per ningú, ni per mi ni pel club. Estem parlant i veurem què. Vull prendre la decisió convençut i amb il·lusió. Necessito uns dies per poder-ho fer". D'aquesta manera, "estic a l'expectativa. No sé què faré la propera temporada. Tinc la idea de continuar a Manresa, però ara mateix no ho puc garantir".

L'estiu està sent mogut al voltant de Pedro Martínez qui, segons aquesta mateixa informació de RAC1, s'hauria reunit amb l'encara president, Josep Sáez, i amb qui segurament serà el seu successor, Jordi Serracanta, per conèixer de primera mà quin és el projecte del Baxi per al futur. A ningú no escapa que Martínez sempre s'ha definit com algú molt proper a Sáez i caldrà veure si la sortida del mandatari pot influir o no en la seva decisió.

En els últims dies, a més, han aparegut informacions de l'interès de Marc Gasol i el Bàsquet Girona de comptar amb l'entrenador barceloní. Abans, va ser el València qui s'hi va interessar. El mateix Martínez va admetre-hi dues reunions, tot i que, finalment, el club taronja es va decantar per Àlex Mumbrú. A Pedro Martínez encara li resta un any de contracte amb el Bàsquet Manresa.

Compartir l'article

stats