Regió7

Regió7

Pedro Martínez: «Si Marcus Lee ens ha de donar aquest nivell, no ens val»

El tècnic es va mostrar contundent amb l'actuació del pivot en la semifinal de la Lliga Catalana

Pedro Martínez durant la semifinal de la Lliga Catalana Federació Catalana de Basquetbol

Pedro Martínez s'ha mostrat crític amb l'actuació de Marcus Lee a la semifinal de la Lliga Catalana que ahir va enfrontar el Baxi Manresa amb el Joventut. A la roda de premsa posterior a la derrota, l'entrenador de l'equip manresà va criticar el joc del pivot durant el matx. L'escassa aportació del jugador, que va jugar tot i tenir una lumbàlgia, van ser un llast insuperable per a l’equip de Pedro Martínez, que no podrà reeditar el títol de la Lliga Catalana que va conquerir la temporada passada al Nou Congost.

"Si el nivell que ens ha de donar Marcus Lee és el d'avui, està clar que no pot jugar. És molt bon nano i ens l'estimem molt, però si ens ha de donar aquest nivell, no ens val. Em sap molt greu que hagi passat, però esperem més" va lamentar Martínez en roda de premsa.

«És una derrota que ens ha posat a lloc»

A l'hora de fer una valoració general del duel contra el Joventut, el tècnic del Baxi va destacar que la plantilla "hauria de fer les coses millors". "Suposo que forma part d'un procés que els jugadors entenguin què esperem d'ells" explicava al final de la intervenció, declarant que el partit disputat ahir va ser "una derrota que ens ha posat a lloc".

Compartir l'article

stats