El tècnic del Baxi Manresa, Pedro Martínez, va admetre després de perdre a Múrcia que «el ritme» de l’equip local «ha estat molt bo durant els quaranta minuts i no l’hem pogut seguir». Després de sumar una nova ensopegada a la lliga, l’entrenador va concloure que «hem de girar full i pensar en els partits següents».

Martínez va explicar que «en el primer temps hem aguantat, i al tercer quart també hem començat bé, però ja tenia la sensació que estàvem aguantant com podíem, i ens faltaven coses, detalls». Segons el tècnic, «en el segon temps ens ha faltat energia, ells han dominat el rebot... la nostra segona part no ha estat bona».

Entre les claus del partit, Martínez també va assenyalar «algunes actuacions individuals molt destacades, com McFadden al primer temps, en el qual ha tingut uns minuts increïbles, anotant cistelles ben defensades. A nosaltres ens han faltat coses al segon temps, i trobar algun jugador amb inspiració que anotés. Al final, la qualitat del Múrcia ha estat molt bona, i Trice ha fet un partit millor de com estava jugant. Ells han trobat el jugador amb la mà calenta».

Un dels manresans destacats ahir va ser l’ala Mussa Sagnia: «Estem molt contents amb ell, s’està guanyant els minuts que té, avui ha estat bé en defensa, ha anotat algun tir important, però no hem d’esperar que sigui determinant perquè és molt jove i ha de seguir el seu camí».

Martínez va explicar que Babatunde, recuperant-se d’una fasciïtis, «ha jugat més minuts del que havíem pensat perquè les faltes ens hi han obligat». I sobre Dani García, absent, va apuntar que «divendres va tenir una ruptura fibril·lar al bessó».