L'equip infantil del Bàsquet Manresa ja sap que el Breogán, el Betis i el Fuenlabrada seran els seus rivals en la fase prèvia de la Minicopa ACB, que es disputarà entre els propers 6 i 8 de desembre a València. Sis dels setze participants en aquesta ronda es classificaran per al torneig, que es jugarà el febrer a Badalona, coincidint amb la Copa del Rei sènior. El Reial Madrid, campió de la passada edició, i el Joventut, l'amfitrió, ja hi estan classificats d'ofici.

Els manresans debutaran el dimarts, 6 de desembre a les cinc de la tarda contra la Fundación Breogán. Els altres dos partits seran l'endemà, A les 12.15 s'enfrontaran al Carplus Fuenlabrada i a les 18.45, al Real Betis Baloncesto. Els tres partits es jugaran a les diferents pistes de l'Alquería del Bàsquet.

Els setze equips formen quatre grups. El Manresa serà al D. El grup A el composen el Cajasiete Canàries, l'Unicaja Andalusia, la Fundació 5+11 Baskonia i el Bàsquet Girona. El B, el formen el Barça, l'UCAM Múrcia Redexis, el Cenor Obradoiro i l'Inilingua Granada. Finalment, el C conté el València, el Gran Canària, el Casademont Saragossa i la Fundació Bilbao Basket Fundazioa.

El campió de cadascun dels grups estarà classificat directament per a la Minicopa de Badalona. Les altres dues places es decidiran en dues repesques que jugaran els quatre subcampions i que tindran lloc el dijous, dia 8, al matí i al migdia.