Bàsquet

El Bàsquet Manresa infantil derrota el Breogán en el debut a la Minicopa (88-63)

El Betis derrota el Fuenla en l'altre partit del grup i sembla el rival a batre per entrar directament a la fase final

Eric Runsó ha estat el més destacat del Bàsquet Manresa en la victòria sobre la Fundación Breogán / J. M. Casares/ACB Photo

Jordi Agut

Jordi Agut

El Bàsquet Manresa infantil ha derrotat la Fundación Breogán per 88-63 en el primer partit que ha disputat en la fase prèvia de la Minicopa Endesa, que aquests dies es juga a València. L'equip de Gerard Carrión suma la primera victòria en un duel que ha dominat des de l'inici, les estadístiques del qual podeu veure AQUÍ .

El duel ha quedat decantat des de l'inici amb un 21-12 de parcial en el primer període, en què els set punts d'Eric Runsó han marcat les primeres diferències. Els manresans han arribat al descans amb un clar 45-30 a favor, que encara s'ha ampliat més fins al 69-43 del tercer període. De fet, l'equip català ha arribat a tenir una diferència a favor de 28 punts, que podria ser important en cas d'empats, i que s'ha reduït mínimament fins als 25 finals.

Rusó, amb 17 punts i 23 de valoració, ha estat el més destacat del conjunt bagenc, seguit dels 16 punts de Martí Marco i d'Izan Huéscar. Aquest és el resum del partit.

En l'altre partit de la jornada, el Betis s'ha imposat per 97-75 al Carplus Fuenlabrada i també suma el primer triomf de la fase dins del grup D. El primer classificat entrarà directament a la fase final de la Minicopa, que es jugarà el febrer a Badalona coincidint amb la Copa del Rei sènior. El segon classificat, haurà de jugar una repesca contra el segon del grup C, format pel València, el Saragossa, El Bilbao i el Gran Canària.

En la jornada de dimecres, el Bàsquet Manresa jugarà a les 12.15 contra el Carplus Fuenla i a partir de les 18.45 hores davant del Betis.